Izjava o zasebnosti za aplikacijo

Industrijski forum IRT

Radi bi vas seznanili o formi in obsegu zbiranja, predelovanja in uporabe osebnih podatkov v povezavi z uporabo aplikacij v Google Play in App Store.

Vaše osebne podatke bomo obravnavali v zaupnosti in v skladu s pomembnimi predpisi o varovanju podatkov, določenimi z zakonom o varovanju osebnih podatkov ter s to izjavo o zasebnosti. Vaši podatki ne bodo niti objavljeni niti posredovani tretjim osebam.

1. Podatki, ki jih zbiramo

1.1. Osebni podatki

Da lahko naše storitve delujejo, moramo med procesom registracije na dogodek Industrijski forum IRT zbrati določene podatke ter jih obdelati (oddali ste jih ob prijavi na dogodek). Vidijo jih zgolj administratorji aplikacije:

  • Ime
  • Priimek
  • Podjetje
  • Email
  • Datum in ura akreditiranja na samem dogodku
  • Jezik uporabnika

Vaš e-mail naslov ni viden drugim uporabnikom. Teh podatkov ne bomo razkrili tretjim osebam in/ali jim jih posredovali na kakršenkoli drug način.

Uporabnik aplikacije Industrijski forum IRT dovoljuje tudi uporabo kamere, ki se uporabi zgolj za potrebe skeniranja akreditacije osebe pri oddaji nagradne ankete. V primeru, da uporabnik ne dovoli uporabe kamere, bo moral anketo oddati pri namensko postavljenih računalnikih na samem dogodku.

Uporabnikom pošiljamo obvestila na aplikaciji iz različnih razlogov, kot so pomembne informacije o spremembah in ostala obvestila v povezavi z dogodkom. Obvestila, ki vam jo pošiljajo uslužbenci te spletne strani, se shranjujejo. Obvestila, ki velja za poslovna sporočila, se ne izbriše med trajanjem zakonitega roka hrambe. Ta funkcija deluje v anonimnosti in brez povezave z osebo ali uporabnikom. Enako velja v primeru, ko kliknete na povezavo v elektronskem sporočilu, ki ste ga prejeli od Industrijski forum IRT. Naša sporočila lahko vsebujejo tudi informacije o naših storitvah (glasilo). Vaše privoljenje v uporabo vašega e-mail naslova za pošiljanje glasila lahko prekličete kadarkoli s poslanim emailom na app@irt3000.com.

1.2. Prijavni podatki

Ko uporabljate našo Industrijski forum IRT aplikacijo, naš spletni strežnik shrani prijavne podatke o teh procesih (npr. tip brskalnika, datum in čas uporabe). To niso osebni podatki. Torej ne moremo pripisati zbranih podatkov določeni osebi.

Vse informacije uporabljamo izključno v statistične namene in za odkrivanje okvarjenih povezav ter programskih napak. Do razkritja tretjim osebam ne bo prišlo. Teh podatkov ne kombiniramo z drugimi podatki. Podatke brišemo sproti, v roku enega meseca od statistične analize.

 

2. Informacije o, popravljanje, blokiranje in odstranjevanje podatkov

2.1. Informacije o shranjenih podatkih

Kot uporabnik spletne strani imate pravico do brezplačnih informacij o tem, kako se hranijo vaši osebni podatki. Če želite priti do teh podatkov, nam prosimo pišite na app@irt3000.com . Da vam posredujemo te informacije, potrebujemo naslednje podatke, da vas identificiramo: ime in priimek, podjetje in elektronski naslov.

2.2. Popravljanje podatkov

Kot uporabnik aplikacije Industrijski forum IRT imate pravico kadarkoli zahtevati popravek nepravilnih podatkov, ki ste jih shranili na strežnik. Najenostavnejši način pa je, da ustrezno spremenite samo vsebino. Vaše osebne podatke lahko spreminjate tako, da pošljete email na app@irt3000.com.

2.3. Blokiranje in odstranjevanje podatkov

Za odstranitev vaših uporabniških podatkov potrebujemo naslednje informacije, da vas identificiramo: ime in priimek, podjetje in elektronski naslov. Prosimo, pišite nam na elektronski naslov: app@irt3000.com. Če je zahtevek po odstranitvi podatkov preprečena z legalnimi, pogodbenimi, komercialnimi ali davčnimi razlogi ali z zakonsko določenim rokom hranjenja, bomo vaše podatke blokirali in ne odstranili.

 

3. Spremembe

Ta izjava o zasebnosti se lahko občasno spremeni, a pravice, katere zagotavlja ne bodo ukinjene brez vašega soglasja. Vse spremembe izjave o zasebnosti bodo objavljene na tej strani. Če bo prišlo do bistvenih sprememb v izjavi o zasebnosti, bo uporabnik o teh spremembah obveščen (vključno z obvestilom po elektronski pošti v posebej pomembnih primerih).

 

4. Kontakt

Če imate vprašanja, katerih ta izjava ne razrešuje, ali če želite podrobnejše informacije na katerikoli točki, nam pišite na ta naslov: app@irt3000.com.

Nazadnje posodobljeno: 9.5.2018